ДАЛИ ИМАТЕ ПРОДАВНИЦА ИЛИ ЛОКАЛЕН БИЗНИС?
РЕГИСТРИРАЈТЕ ГО ВАШИОТ БИЗНИС БЕСПЛАТНО!
ЗАЕДНО МОЖЕМЕ ДА ГО НАПРАВИМЕ КРАЈНИОТ ВОДИЧ ДО СКОПЕЛОС!
ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ И БЕСПЛАТНО РЕГИСТРИРАЈТЕ ГО ВАШИОТ БИЗНИС ДЕНЕС.
* ВО СЛУЧАЈ ВО СЛУЧАЈ НА ВАШИОТ СПОРЕД МОЖЕТЕ ДА ГО КОРИСТЕТЕ ФОРМУЛАРОТ ПОДОЛУ.

Што добивате со БЕСПЛАТНА промоција на вашиот бизнис на Skopelos.com:

Придобивки за бизнисот:

✔Добијте нови клиенти,

✔Вашиот бизнис е секогаш на првите страници на Google,

✔Прикажете ги социјалните медиуми на вашиот бизнис како Фејсбук, Твитер, Инстаграм и многу повеќе.

✔Прикажете го вашиот бизнис на мобилните телефони на корисниците,

✔Промовирајте ги вашите деловни понуди директно,

✔Добијте и проширете го вашето дигитално присуство,

✔Добијте изложеност на една од најголемите локации за Скопелос со огромен месечен сообраќај,

✔ Зголемете ја видливоста на вашиот бизнис,

✔Клиенти прилагодени на локалниот пазар на Скопелос,

✔ Висококвалитетен сообраќај кон вашата корпоративна веб-страница.

СЛОГАН:

Нудиме можност да додадете а ознака или слоган. Доколку вашиот бизнис има посебен слоган/мото со кој е познат на пошироката јавност, ќе треба да ни го промовирате во текстот/описот.

Како слоган можете да го користите на пример:

  • Вашата експертиза (збогатена).
  • Вашата конкурентска предност (во однос на другите професионалци).
  • Или нешто друго што ве прави посебни (или што мислите дека е многу важно вашата публика да го знае)

детален опис - текст

Текстот е местото каде што треба да обрнете посебно внимание. Ова е местото каде што треба да истакнете што е тоа што го прави вашиот бизнис уникатен. Истакнете ги силните страни на вашиот бизнис. Обично, повеќето деловни водичи ви дозволуваат да додадете опис со ограничување на зборовите. Skopelos.com не ве ограничува на бројот на зборовите. Би сакале текст од вас со најмалку (минимум) 300 зборови. Треба да се обидете најдобро да ги искористите сите зборови што ви се достапни.

  • Започнете со опис на тоа што е вашиот бизнис, во кој сектор работи, кога е основан, какви услуги нуди детално, кои производи/услуги ги продава, кои се неговите конкурентни предности итн.
  • Вклучете во описот на вашиот бизнис, на пр. можни награди, сертификати итн.
  • Направете уникатен опис за вашиот бизнис кој одговара на сите можни кориснички прашања.
  • Сите информации што ги давате треба да бидат фокусирани на работи кои ќе бидат навистина корисни за корисниците за да можат полесно да го разберат вашиот бизнис и неговите услуги.

Со текстот што ни го испраќате, ни давате и дозвола да го користиме/менаџираме како што ни одговара за подобра промоција на страницата.

фотографии:

Можете да ни ги испратите фотографиите од вашиот бизнис преку веб-страницата Wetransfer.com со користење на е-поштата info@skopelos.com.

Ви препорачуваме да ни испраќате фотографии направени со камера, а не од мобилен телефон.

Ако ни испраќате фотографии од вашиот мобилен телефон, фотографирајте ги додека го држите телефонот хоризонтално.
Препорачана минимална ширина: 800 пиксели
Препорачана минимална висина: 450 пиксели

Што се однесува до фотографиите, постојат неколку типови на фотографии што можете да ги додадете на вашиот онлајн оглас, како што се:

Слика на профилот - лого: Ќе треба да ни ја истакнете најпрепознатливата фотографија за вашиот бизнис/регистрација и вашето лого доколку е достапно.

Дополнителни фотографии: Можете да ни испратите разни фотографии од вашиот бизнис, канцеларија или пракса итн., кои на посетителите на веб-страницата ќе им дадат подобра слика за вашиот бизнис.

Со фотографиите што ни ги испраќате, ни давате и дозвола да ги користиме/управуваме како што ни одговара за подобра промоција на страницата.

За сите други прашања што ги имате, со задоволство ќе ви помогнеме. Контактирајте овде

БЕСПЛАТЕН ФОРМУЛАР ЗА ДОСТАВУВАЊЕ