Филтер по ознака:
Локални производи во Скопело, традиционални локални добра и производи од скопје. Шопинг во Скопелос. Скопелос мед, производство на мед од скапелос, маскено масло од маскено масло, маслиново масло од скопје. Традиционална пилешка локална сирење, скопјено вино, скопје сочни или суви сливи, скопјески агато десерт со плитки.