Филтер по ознака:
Такси-услуги на Скопелос, радио такси на скепелос, скопје такси, стигнување до скепелос, атини до скопли, скиталоски скопели, скопели до алониси, тесалониски возови до скопли. На островот Скопелос, патеките се опфатени за кратко време заради кратки растојанија. Секогаш во зависност од трасата, најдалечното растојание може да биде помалку од еден час. Цената на трасата се пресметува врз основа на трката, исто така постои и минималната цена на трасата. Би било разумно, затоа, да разјасниме колку за која било рута сакате да ја направите во Скопелос, без разлика дали е блиска или оддалечена.
СОВЕТ: Такси може да се подигнат од 1 до 4 лица.

Такси може да се најде во три точки во Скопелос:

  • Пристаниште Скопелос во Хора
  • Пристаниште Лутраки
  • Плоштад Глоса