Филтер по ознака:
Локални уметници во Скопелос, музика за култура на Скопелос на островот Скопелос. Музичари од Скопје. Песни на Репетика ребетика. Ребетики репетики музика. Народна музика. Ксинтарис Јоргос, Ксинтарис Тодорис, Ксинтарис Антонис, Калафатис Костас. Мпузуки. Традиционални културни настани во Скопелос. Локален водич за патувања во Скопелос