Филтер по ознака:
Локални уметници во Скопелос. Уметност на бродоградба во Скопелос. Традиционална култура на островот Скопелос. Бродоградувачи на скопје. Уметници од скопје. Мпуталас Буталас Јанис, Мпутала Бутала Регина, Косифис Костас. Локален водич за патувања во Скопелос Шопинг во Скопелос.