Филтер по ознака:
Други уметници на островот Скопелос. Креатори на ножеви. Giorgоргос Литадиотис. Атина Поласек Влахаки. Том и Изамбел. Такис ​​Мошош. Христос Пацис. Илиас Прокопиу. Традиционална култура во Скопелос. Водач за патувања во Скопелос