Филтер по ознака:
Skopelos локални рецепти, skopelos традиционални рецепти. храна во Скопелос. локална пита со сирење, традиционална пита со сирење, шпагети од јастог, шпагети од риба, свинско месо со сливи, мед „Скопелос“, маслиново масло од „скапелос“, девствено маслиново масло „скапелос“, сочни или суви сливи од „скапелос“, „скепелос авгато“ десерт со сливи, традиционални слатки, лажици слатки , рецепти од козјо месо, чорба од црна риба, полнети лигњи