Филтер по ознака:
Скопелос локални производи, скапелос традиционални локални добра и производи. Шопинг во Скопелос. Мед Скопелос, производство на мед скопелос, маслиново масло од скапелос, девствено маслиново масло од скапелос. Традиционална пита со сирење од Скопелос, вино „скапелос“, сочни или суви сливи од „скапелос“, „скопелос авгато“ десерт со дебелички.