Адринес Бич

Прекрасната плажа Адринес се во основа три мали заливи во низа меѓу Панормос и Милја Бич.

Адрини Плажа Скопелос, скопје плажи адрини, скопјеска плажа адрини, адрина плажа хотели скопје, плажа Панормос скопје, адринакија скопје од плажа

АДРИНИ, АДРИНАКИЈА

СКОПЕЛОС на плажите

Прекрасно Адрини плажа е три мали заливи по ред помеѓу Панормос Милан Плажа. Многу луѓе го тврдат тоа Адрини е најубавото место на островот Скопелос. Скопелос има огромни плажи, можеби од најубавите Грци плажи. Тоа е зеленото на синиот грчки остров, најзелениот остров на Егејското Море.

Адрини плажата Скопелос има сребрени камчиња и неверојатни кристално чисти води кои се прегрнуваат во целосна хармонија со зелените борови. Има природна сенка од боровите дрвја. Пристапот е лесен, само следете ја патеката од главниот пат.

Прекрасниот остров Скопелос не само што е полн со природни убавини туку и со мистериозни легенди и вредни скриени богатства. Една од нив е познатата жена Пират Адрина. на плажи им ја зеде гривата по бестрашниот пират Адрина. Иако беше бестрашна, таа беше жена длабоко вљубена во својот вереник. Кога тој загинал во битка, таа решила да стави крај на својот живот со качување на карпата, скокање во морето и давење. Прво, таа го сокрила своето богатство на плажата.

Адрини се оддалечени 13 километри од Скопелос Хора и на 12 километри од Село Глуша. Тие се да речеме среде островот Скопелос. Со автомобил од Пристаниште Скопелос е околу 18 минути, додека од сјај е околу 20 минути по пат.

At Адрина Плажа, во близина Панормос Залив, има одлични плажа Хотели на Адрина. Во првиот залив што доаѓа од Скопелос Хора е со четири ѕвездички Хотел Адрина Бич. На вториот залив е пет ѕвездички Adrina Resort & Spa Hotel. Двете хотели ги имаат сите услови да поминат незаборавни одмори. Има три ресторани, Адрина Таверна, Калиспера и Нерон, како и барови на плажа.

Тагови

Истражете го Скопелос (77) Доаѓање до Скопелос (15) Сместување во Скопелос (431) Активности и рекреација на Скопелос (25) Скопелос апартмани и студиа (161) Археолошки знаменитости на Скопелос (6) Скопски уметници (23) Авто мото чамци „Скопелос“ (50) Пекари Скопелос (9) Барови Скопелос (17) Скапелос барови на плажа (11) Плажи на Скопелос (42) Лична нега на Skopelos Beauty (14) Кафе Скопелос (47) Црквите во Скопелос (10) Култура на Скопелос (10) Забава Skopelos (36) Skopelos Food & Drink (158) Скопело Гастрономија (12) Здравје на Скопелос (27) Хотели на Скопелос (37) Куќи на Скопелос (80) Услуги за домување во Скопелос (8) Информативни услуги на Скопелос (16) Локални производи Скопелос (19) Локални рецепти на Скопелос (6) Манастири во Скопелос (5) Музеи Скопелос (2) Ноќен живот на Скопелос (21) Скопелос пансионска пензија (4) Вили со базен Скопелос (104) Пристаништата на Скопелос (3) Ресторани и таверни во Скопелос (85) Соби на Скопелос (16) Шопелос Шопинг (50) Разглед на скопје (22) Туристичко патување во Скопелос (40) Села на скопје (8) Вили на Скопелос (29)
Скопелос, Панормос Скопелос 370 03 GR
Добиете насоки
Booking.com