Клима Село Елиос-Нео

Елиос е познат и како Нео Клима

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

Скопелос Елиос Нео климата Село, скопје села Елиос Нео климата, Елиос Нео климата село, скопје Елиос Нео климата, Елиос Нео климата

ЕЛИОС - НЕО КОНДИЦИОНИРА AЕ НА ВОЗДУХ ILLЕЛО

СКОПЕЛОС ILLЕЛИ

Елиос - Нео климата е една од најпознатите благословени области на Скопелос во однос на природните ресурси. Тогаш завршува устата од слатководен порој од планината Делфи. Затоа, има една бујна борова шума околу малото рибарско село кое буквално завршува во водите на Егејското Море. Најпопуларната плажа во Елиос - Нео климата Селото е Ховоло плажа.

Елиос - Нео климата Селото е околу 7 км од Пристаниште Глоса, Лутраки. Од друга страна, оддалечена е 24 км Град Скопелос, ако го поминете крајбрежниот пат низ Агнонтас. Додека од патот на Агиос Ригинос се наоѓа 18 км Пристаниште Скопелос. Со автомобил ќе ви требаат околу 7 минути од Село Глуша и 20 до 25 минути од Место град Скопје да стигнат до таму

Елиос или на друг начин Нео климата селото е неодамна развиено. Поточно, во 1981 жителите на Клима за Палио се пресели на оваа локација за создавање на нов престој. Клима за Палио се наоѓа на неколку километри. Но, тоа село се соочи со штета поради голем земјотрес, на 1965. Значи, последиците од земјотресот, постојаните лизгања на земјиштето и силната желба на луѓето да бидат затворени кон морето се главните причини за создавање на Нео климата, тоа Скопелос.

Елиос - Нео климата, на островот Скопелос, е одличен за посетителите. Топлото гостопримство на нејзините жители и нејзините модерни капацитети создаваат одличен избор за туристите. Елиос Нео климата Селото, исто така, располага со игралиште, како и кошарка и фудбалско игралиште. Findе најдете многу таверни и рестораниисто така Покрај тоа, се обезбедува марина за чамци. Има многу хотели и студиа и апартмани за пријатно остане во оваа област.

Оценете и напишете преглед

Други јазици

Нео клима 370 03 Клима Село Елиос-Нео, Скопелос 370 03, Грција
Добиете насоки
Booking.com