Корисни информации и совети за патување

неколку корисни информации за оние кои решија да патуваат во Скопелос

 

корисни информации за патување во Скопелос, возен ред на Скопелос, како да стигнете до Скопелос, маршрути во Скопелос, Скијатос Скопелос Алонисос, фериботи, бродови, со авион, со совети за траект, со ферибот и глисер, катамаран, летачки делфин, маршрута Скопелос, возен ред од Атина, од Волос, стигнувајќи до Северните споради, Грција, споради Скопелос Скијатос Алонисос возен ред, траекти, ферибот, цени на билети, рути, Волос Агиос Константинос Солун, Евја Кими Мантуди, Атински острови

Решивте да го посетите Скопелос !!!

Сместено во центарот на Северен Егејски Пелагос, во Северните Споради, Скопелос е лесно да се стигне од различни точки, преку воздух и преку море, во текот на целата година.

Скопелос со траект и глисер. Корисни информации за патување во Скопелос. Скопелос е лесно да се стигне од Атина од Евиа Мантуди со брод, особено во лето кога фериботите ги зголемуваат своите планирани патувања.

Посетителите од Северна Грција можат да го користат пристаништето во Солун. За оние што доаѓаат од Централна Грција, Волос е најзгодно пристаниште за пристап до Скопелос.

МНОГУ ВАНО ИЗВЕСТУВАЕ:

Скопелос со траект и глисер. Корисни информации што патуваат во Скопелос.

Скопелос има три пристаништа: Пристаниште Скопелос ( Место град Скопје), сјај пристаниште ( Лутраки), И Агнотас пристаниште. Во вашите пребарувања побарајте ги сите Скопело пристаништа. Има денови кога бродовите се приближуваат само до еден од Скопелос пристаништа.

ЛИНКИ ДО ОНЛАЈН маршрутите:

ОД АТИНА:

ОД ЕВИЈА МАНТУДИ:

САОС ФЕРИС

Морски авиони

ОД АГИОС КОНСТАНТИНОС ((Сè уште нема официјално соопштение за 2024 година):

ОД ЕВИЈА КИМИ (линиите се стопирани од летото 2023 година):

СКИРОС ФЕРИИ

ОД ВОЛОС:

Морски авиони

ДЕЛФИНИ

ФЕРИИ НА ХЕЛЕНСКИОТ ПРЕСУДИ

ОД ТЕСАЛОНИКИ ((Сè уште нема официјално соопштение за 2024 година):

Морски авиони

ОД СКИАТО:

САОС ФЕРИС

Морски авиони

ДЕЛФИНИ

ХЕЛЕНИЧКИ ПОМОШ ПЕРИ

ВАС ТАКСИ

општи информации

СОВЕТ 1: Овој раскошен остров има полна сезона во јули и август. Затоа е добра идеја да резервирате билет и да направите резервации на време.

СОВЕТ 2: Треба да знаете дека патувањата се закажани на следниов начин:

  • за време на Велигденскиот период до Светиот Дух, патеките се финализираат непосредно пред Велигден,
  • во летната сезона, од мај до август, маршрутите се финализираат кратко по Велигден,
  • Во септември, рутите се финализираат во јули.

корисни информации за патување Скопелос, Како да стигнете до северните споради. Како да стигнете до Скопелос, да стигнете до Скопелос, да патувате до Скопелос, со траект, пристаништа, аеродром. Возен ред на траект. возен ред на skopelos, како да стигнете до Скопелос, маршрути на skopelos, Skiathos Skopelos Alonissos, ферибот skopelos рути, бродови, со авион, со траект, катамаран, летечки делфин,

Доаѓање до северните споради, Скопелос, Скијатос и Алоннисос. Патување Скопелос, Грција

 

 

Тагови

Истражете го Скопелос (77) Доаѓање до Скопелос (15) Сместување во Скопелос (427) Активности и рекреација на Скопелос (25) Скопелос апартмани и студиа (161) Археолошки знаменитости на Скопелос (6) Скопски уметници (23) Авто мото чамци „Скопелос“ (49) Пекари Скопелос (9) Барови Скопелос (17) Скапелос барови на плажа (11) Плажи на Скопелос (42) Лична нега на Skopelos Beauty (14) Кафе Скопелос (47) Црквите во Скопелос (10) Култура на Скопелос (10) Забава Skopelos (36) Skopelos Food & Drink (158) Скопело Гастрономија (12) Здравје на Скопелос (27) Хотели на Скопелос (37) Куќи на Скопелос (79) Услуги за домување во Скопелос (8) Информативни услуги на Скопелос (16) Локални производи Скопелос (19) Локални рецепти на Скопелос (6) Манастири во Скопелос (5) Музеи Скопелос (2) Ноќен живот на Скопелос (21) Скопелос пансионска пензија (4) Вили со базен Скопелос (101) Пристаништата на Скопелос (3) Ресторани и таверни во Скопелос (85) Соби на Скопелос (16) Шопелос Шопинг (50) Разглед на скопје (22) Туристичко патување во Скопелос (39) Села на скопје (8) Вили на Скопелос (29)

Skopelos.com - Напишувајќи QR код

Корисни информации и совети за патување
Booking.com

Испратете го вашиот бизнис БЕСПЛАТНО

Дали сте сопственик на деловна активност? Поднесете го вашиот бизнис за БЕСПЛАТНО ТУКА. Бидете сигурни дека вашите информации се ажурирани.