Плажа Екатопенинтари

Бидете подготвени еднаш да ја земете целосната убавина на островот Скопелос

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

Плажа Екатопенинтари Скопелос, скопје плажи екатопенинтари, скопјеска плажа екатопенинтари, скопје екатопенинтари, плажа екатопенинтари

ЕКАТОПЕНИТАРИ БЕACHА

СКОПЕЛОС на плажите

Зар не би било идилично да седи под бор на работ на морето? Може да го имате тоа задоволство натаму Плажа Екатопенинтари, на островот Скопелос. На таа плажа боровите се протегаат во сенка веднаш над кристално чистите сини зелени води. Покрај тоа, во пејзажот има и песок и бели камчиња. Овие се главните карактеристики на плажата Екатопенонтари, што ја прават вистински скапоцен камен на скопелос плажи.

Ако звучи нереално, треба да ја посетите само плажата, веднаш до плажата Флелија. Плажа Екатопенинтари, на островот Скопелос, се наоѓа помеѓу плажи of Костен и Холово. Специфичната област е „примарна“, бидејќи има најубава плажи на островот, изолиран и достапен само од морето.

Плажа Екатопенинтари е опкружено со борови дрвја, со смарагдни води, песок и камчиња, а од десната страна борово дрво стои неконвенционално на карпата и ја фрла својата сенка сè до водата. Бидете подготвени да уживате во целосната убавина на Скопелос од таму, но одете подготвени затоа што нема никакви простории бидејќи пристапот е само со брод.

Активности:
    Плажа

Оценете и напишете преглед

Други јазици

Скопелос 370 03 Плажа Екатопенинтари, Скопелос 370 03, Грција
Добиете насоки
Booking.com