Плажа Ватиас

Плажата Скопелос Ватиас е преграткана со тесен залив со поглед на бескрајната сина боја на Егејското Море.

Ватиас Плажа Скопелос, Скопелос Плажи да откриеш, Скопелос Ватиас Плажа, Истражете го Скопелос ПлажиОстровот Скопелос, плажи да се открие, северната страна на Скопелос, островот Скопелос Егејско Море Грција мама миа остров лето грчки острови Северни Споради, Грција

Скопелос Ватиас Плажа

Скопелос Ватиас Плажи

 

Ватиас Плажата се наоѓа на северната страна на Скопелос после Glisteri. Пред областа Калогерос - и е оддалечена 15 км Место град Скопје. Исто така, плажата Ватија го продолжува својот пат до планината Делфи и на крајот излегува до село Глоша.

Оваа плажа е за оние кои претпочитаат пустина и тишина плажи. Се наоѓа во пазувите на тесен залив со песок и бистри води. Оваа конкретна плажа е тивка поради големата оддалеченост и тешкотијата за пристап до неа - за да стигнете до неа треба да користите земјен пат.

Таа е една од живописните плажи на островот Скопелос. Исто така, тој е опфатен со тесен залив со поглед на бескрајното синило на Егејското Море. Можете да пливате, да ги истражувате плажата и морското дно, да се опуштите и да уживате во неверојатните глетки на ова.

Кога на островот преовладуваат северните ветрови, добро е да ја избегнете оваа плажа и да ги изберете оние на југ и запад од островот Скопелос. Плажи како Стафилос, Амаранти, Панормос, Костен, Милан, Итн

Тагови

Истражете го Скопелос (77) Доаѓање до Скопелос (15) Сместување во Скопелос (431) Активности и рекреација на Скопелос (25) Скопелос апартмани и студиа (161) Археолошки знаменитости на Скопелос (6) Скопски уметници (23) Авто мото чамци „Скопелос“ (50) Пекари Скопелос (9) Барови Скопелос (17) Скапелос барови на плажа (11) Плажи на Скопелос (42) Лична нега на Skopelos Beauty (14) Кафе Скопелос (47) Црквите во Скопелос (10) Култура на Скопелос (10) Забава Skopelos (36) Skopelos Food & Drink (158) Скопело Гастрономија (12) Здравје на Скопелос (27) Хотели на Скопелос (37) Куќи на Скопелос (80) Услуги за домување во Скопелос (8) Информативни услуги на Скопелос (16) Локални производи Скопелос (19) Локални рецепти на Скопелос (6) Манастири во Скопелос (5) Музеи Скопелос (2) Ноќен живот на Скопелос (21) Скопелос пансионска пензија (4) Вили со базен Скопелос (104) Пристаништата на Скопелос (3) Ресторани и таверни во Скопелос (85) Соби на Скопелос (16) Шопелос Шопинг (50) Разглед на скопје (22) Туристичко патување во Скопелос (40) Села на скопје (8) Вили на Скопелос (29)
Booking.com