Клија Стефани

Клија Стефани е егзотична, мирна плажа до која може да се стигне само со брод

члија Стефани скопско плажа, скопли плажи, скипелос плажа чилја, скопјани од плажа на Стефани, само со брод плажи, егзотични плажи на островот Скопелос, Егејското Море, северните споради, Грција, грчките острови, грчките плажи, лето на грчките острови, егзотично плажи, островот мама миа

ЧЛИЈА СТЕФАНИ BEACH

СКОПЕЛОС на плажите

Плажата Chlias Stefani на островот Скопелос е егзотична плажа на која можете да и пријдете само со брод.

Замислете да сте на девствена, егзотична плажа со тиркизна кристално чиста вода, бели камчиња и мали сребрени карпи и да ја чувствувате свежината на боровите додека го допираат брегот на морето. Продолжете да сонувате, дека сте сами на таа волшебна плажа бидејќи сè уште нема човечки активности и можете да пристапите само со брод.

Зарем не е прекрасно чувството да се биде вистински дел од природата? Зарем не е совршен спокојството на овој извонреден пејзаж?

Престанете да замислувате, тоа не е сцена од филм, тоа е уште една совршена грчка плажа на островот Скопелос. Само посетете ги грчките острови и особено северните споради каде зеленото го допира синото. Посетете го островот Скопелос, најзелениот грчки остров на Егејското Море.

Плажата опишана погоре е егзотична Клија Стефани плажа во Скопелос. Прекрасната плажа на Клија Стефани се наоѓа на северниот брег на островот. Поточно, се наоѓа помеѓу плажата Глистлери и Тој ianанис Плажа. До конкретната плажа на островот можете да стигнете само со брод.

Ако немате брод, можете да изнајмите на островот Скопелос за да го откриете само со брод плажи. Постојат туристички канцеларии за изнајмување на брод. Од друга страна, ако имате свое, сè што ви треба ќе најдете во продавниците за бродови на островот.

Тагови

Истражете го Скопелос (77) Доаѓање до Скопелос (15) Сместување во Скопелос (431) Активности и рекреација на Скопелос (25) Скопелос апартмани и студиа (161) Археолошки знаменитости на Скопелос (6) Скопски уметници (23) Авто мото чамци „Скопелос“ (50) Пекари Скопелос (9) Барови Скопелос (17) Скапелос барови на плажа (11) Плажи на Скопелос (42) Лична нега на Skopelos Beauty (14) Кафе Скопелос (47) Црквите во Скопелос (10) Култура на Скопелос (10) Забава Skopelos (36) Skopelos Food & Drink (158) Скопело Гастрономија (12) Здравје на Скопелос (27) Хотели на Скопелос (37) Куќи на Скопелос (80) Услуги за домување во Скопелос (8) Информативни услуги на Скопелос (16) Локални производи Скопелос (19) Локални рецепти на Скопелос (6) Манастири во Скопелос (5) Музеи Скопелос (2) Ноќен живот на Скопелос (21) Скопелос пансионска пензија (4) Вили со базен Скопелос (104) Пристаништата на Скопелос (3) Ресторани и таверни во Скопелос (85) Соби на Скопелос (16) Шопелос Шопинг (50) Разглед на скопје (22) Туристичко патување во Скопелос (40) Села на скопје (8) Вили на Скопелос (29)
Booking.com