имитација

Плажата Симили е земјен рај, пристап само до морето, во близина на населбата Атеато на островот Скопелос

Плажа Скопелос Симили, плажа Симили Скопелос, Скопелос плажи, достапно со брод плажи, скопје плажи, пристап само со брод, плажа skopelos Simili Грција, карпеста плажа, населба Skopelos Atheato, Северни Споради, Грција, Егејско Море, Грчки острови

СЛИЧНИ

СКОПЕЛОС на плажите

Импресивната плажа Симили се наоѓа блиску до населбата Атеато на островот Скопелос. Атеато е внатре Село Глуша. Поконкретно, плажата Симили Скопелос се наоѓа помеѓу Mari и Керамото плажи.

Не е претерување да се осврнеме на земен рај кој е недопрен од човечка интервенција. Само уникатен пејзаж на недопрена природа.

Плажата СИМИли останува мирна дури и во екот на сезоната. Специфичната плажа е попопуларна кај локалното население отколку кај туристите.

Кристално чистите води во комбинација со карпестото морско дно ќе ги импресионираат сите посетители. Карпите во комбинација со белите камчиња создаваат величествен пејзаж. Морските води се длабоки, така што можете навистина да уживате во пливање и приватно сончање.

Оваа плажа припаѓа на плажи до кои можете да стигнете само по море. До него се пристапува само со брод бидејќи нема патека за пешачење на копно.

Неколку корисни информации за изнајмување брод во Скопелос. Ако немате сопствен брод, можете да изнајмите на островот Скопелос за да го откриете единствениот брод плажи. Постојат неколку туристички канцеларии на островот за изнајмување брод. Од друга страна, ако имате свое, сè што ви треба ќе најдете во продавниците за бродови на островот.

Грижата и вниманието на сите нас се неопходни за да остане прекрасниот природен пејзаж на Скопелос. Сите ние треба да ја почитуваме околината за да можеме секогаш да се восхитуваме на убавините на островот Скопелос.

Тагови

Истражете го Скопелос (77) Доаѓање до Скопелос (15) Сместување во Скопелос (427) Активности и рекреација на Скопелос (25) Скопелос апартмани и студиа (161) Археолошки знаменитости на Скопелос (6) Скопски уметници (23) Авто мото чамци „Скопелос“ (49) Пекари Скопелос (9) Барови Скопелос (17) Скапелос барови на плажа (11) Плажи на Скопелос (42) Лична нега на Skopelos Beauty (14) Кафе Скопелос (47) Црквите во Скопелос (10) Култура на Скопелос (10) Забава Skopelos (36) Skopelos Food & Drink (158) Скопело Гастрономија (12) Здравје на Скопелос (27) Хотели на Скопелос (37) Куќи на Скопелос (79) Услуги за домување во Скопелос (8) Информативни услуги на Скопелос (16) Локални производи Скопелос (19) Локални рецепти на Скопелос (6) Манастири во Скопелос (5) Музеи Скопелос (2) Ноќен живот на Скопелос (21) Скопелос пансионска пензија (4) Вили со базен Скопелос (101) Пристаништата на Скопелос (3) Ресторани и таверни во Скопелос (85) Соби на Скопелос (16) Шопелос Шопинг (50) Разглед на скопје (22) Туристичко патување во Скопелос (39) Села на скопје (8) Вили на Скопелос (29)

Skopelos.com - Напишувајќи QR код

имитација
Booking.com

Испратете го вашиот бизнис БЕСПЛАТНО

Дали сте сопственик на деловна активност? Поднесете го вашиот бизнис за БЕСПЛАТНО ТУКА. Бидете сигурни дека вашите информации се ажурирани.