Плажата Скопелос Периволиу

Плажата Периволу се наоѓа на 5 километри од селото Глоса и се наоѓа на североисточната страна на Скопелос.

Скопелос Периволиу плажа, Периволиу Плажа Скопелос, скопје плажи, периволиу бар на плажа, северни споради, Грција, грчки острови, летни одмори, егејски грчки плажи

ПЕРИВОЛИУ BEACH

СКОПЕЛОС на плажите ПЕРИВОЛИУ

Плажата Периволу се наоѓа на 5 километри од Село Глуша и се наоѓа на североисточната страна на Скопелос.

Дали сакате да го посетите земскиот рај? Очигледно да. Сè што треба да направите е да пливате во волшебното Периволиу плажа во Скопелос. Волшебниот пејзаж е составен од кристално чисти води. Оваа песочна плажа има прекрасни карпи кои создаваат природна сенка.

Периволиу Плажата, на островот Скопелос, ќе ве воодушеви со убавината на својот див пејзаж. Тиркизните кристално чисти води во комбинација со прекрасниот песок и прекрасните погледи на импозантните карпи создаваат природна сенка.

Периволиу Плажата е оддалечена 30 км Место град Скопје. До него се пристапува со автомобил или други приватни возила бидејќи има асфалтиран пат. Патот од Скопелос трае околу 45 минути.

Од сјај, можете или да го следите само асфалтниот пат кој завршува над плажата или можете да ја следите живописната патека со конкретните скали за да стигнете до плажата.

На патот кон Периволиу плажа, ќе најдете издлабен и насликан камен во десната рака.

ПЕРИВОЛИУ БЕСПЛАТНИ БАР

On Периволиу Плажа, можете да најдете лежалки и чадори, бидејќи е организирана плажа. Од 2016 година има и а Периволиу бар на плажа во летната сезона на плажа кој нуди вода, безалкохолни пијалоци, кафиња и сокови.

Периволиу Плажата е една од последните плажи на североисточниот брег на островот со Агелету Петаменис плажи. Исто така е релативно блиску до Плажа Хондрогиорги. Плажата е изложена на северни ветрови.

Семејствата одат во Периволиу плажа која е популарна кај жителите на сјај. Има паркинг на карпата над плажата. Не е достапен за лица со посебни потреби за мобилност бидејќи има стрмна патека до брегот.

Активности:
    Плажа

Тагови

Истражете го Скопелос (77) Доаѓање до Скопелос (15) Сместување во Скопелос (427) Активности и рекреација на Скопелос (25) Скопелос апартмани и студиа (161) Археолошки знаменитости на Скопелос (6) Скопски уметници (23) Авто мото чамци „Скопелос“ (49) Пекари Скопелос (9) Барови Скопелос (17) Скапелос барови на плажа (11) Плажи на Скопелос (42) Лична нега на Skopelos Beauty (14) Кафе Скопелос (47) Црквите во Скопелос (10) Култура на Скопелос (10) Забава Skopelos (36) Skopelos Food & Drink (158) Скопело Гастрономија (12) Здравје на Скопелос (27) Хотели на Скопелос (37) Куќи на Скопелос (79) Услуги за домување во Скопелос (8) Информативни услуги на Скопелос (16) Локални производи Скопелос (19) Локални рецепти на Скопелос (6) Манастири во Скопелос (5) Музеи Скопелос (2) Ноќен живот на Скопелос (21) Скопелос пансионска пензија (4) Вили со базен Скопелос (101) Пристаништата на Скопелос (3) Ресторани и таверни во Скопелос (85) Соби на Скопелос (16) Шопелос Шопинг (50) Разглед на скопје (22) Туристичко патување во Скопелос (39) Села на скопје (8) Вили на Скопелос (29)
Скопелос GR
Добиете насоки

Skopelos.com - Напишувајќи QR код

Плажата Скопелос Периволиу
Booking.com

Испратете го вашиот бизнис БЕСПЛАТНО

Дали сте сопственик на деловна активност? Поднесете го вашиот бизнис за БЕСПЛАТНО ТУКА. Бидете сигурни дека вашите информации се ажурирани.