Клима Село Елиос-Нео

Елиос е познат и како Нео Клима

Скопелос Село Елиос, Скопелос Елиос Нео климата Село, Скопелос села Елиос Нео климата, Скопелос Села, Северни споради, Грција, островот мама миа, зелениот син остров Скопелос, летни одмори, грчките острови, Споради, Грција

ЕЛИОС - НЕО КОНДИЦИОНИРА AЕ НА ВОЗДУХ ILLЕЛО

СКОПЕЛОС ILLЕЛИ

Елиос - Нео климата е една од најблагословените области на Скопелос во однос на природните ресурси. Тоа е местото каде што завршува устата на слатководниот порој што доаѓа од планината Делфи. Затоа, околу малото рибарско село има бујна борова шума која завршува во водите на Егејското Море. Најпопуларната плажа во Елиос - Нео климата Селото е Плажа Ховоло.

Елиос - Нео климата Селото е околу 7 км од сјај пристаниште, Лутраки. Од друга страна, тоа е околу 24 километри од Град Скопелос ако тргнете по крајбрежниот пат низ Агнонтас. Додека следејќи го Агиос Ригинос патот е 18 км од Пристаниште Скопелос. Со автомобил, ќе ви требаат околу 7 минути од Село Глуша и 20 до 25 минути од Место град Скопје да стигнат до таму

Нео климата селото е неодамна развиено. Поточно, во 1981 жителите на Клима за Палио се пресели на оваа локација за да создаде нови резиденции. Клима за Палио се наоѓа на неколку километри. Но, тоа село се соочило со штети поради големиот земјотрес, во 1965 година. Така, последиците од земјотресот, континуираните свлечишта и силната желба на луѓето да бидат блиску до морето се главните причини за создавањето на Нео. климата, тоа Скопелос.

Елиос - Нео климата, на островот Скопелос, е одличен за посетителите. Топлото гостопримство на нејзините жители и нејзините модерни капацитети создаваат одличен избор за туристите. Село Елиос има и игралиште, како и игралиште за кошарка и фудбал. Ќе најдете многу таверни и рестораниисто така Покрај тоа, се обезбедува марина за чамци. Има многу хотели студиа апартмани за пријатно остане во оваа област.

Тагови

Истражете го Скопелос (77) Доаѓање до Скопелос (15) Сместување во Скопелос (431) Активности и рекреација на Скопелос (25) Скопелос апартмани и студиа (161) Археолошки знаменитости на Скопелос (6) Скопски уметници (23) Авто мото чамци „Скопелос“ (50) Пекари Скопелос (9) Барови Скопелос (17) Скапелос барови на плажа (11) Плажи на Скопелос (42) Лична нега на Skopelos Beauty (14) Кафе Скопелос (47) Црквите во Скопелос (10) Култура на Скопелос (10) Забава Skopelos (36) Skopelos Food & Drink (158) Скопело Гастрономија (12) Здравје на Скопелос (27) Хотели на Скопелос (37) Куќи на Скопелос (80) Услуги за домување во Скопелос (8) Информативни услуги на Скопелос (16) Локални производи Скопелос (19) Локални рецепти на Скопелос (6) Манастири во Скопелос (5) Музеи Скопелос (2) Ноќен живот на Скопелос (21) Скопелос пансионска пензија (4) Вили со базен Скопелос (104) Пристаништата на Скопелос (3) Ресторани и таверни во Скопелос (85) Соби на Скопелос (16) Шопелос Шопинг (50) Разглед на скопје (22) Туристичко патување во Скопелос (40) Села на скопје (8) Вили на Скопелос (29)
Нео клима 370 03 Клима Село Елиос-Нео, Скопелос 370 03, Грција
Добиете насоки
Booking.com