Такси на вода Скијатос

Вода такси е најбрзиот и најфлексибилен начин да патувате цела година во секое време до Северните споради (Скијатос, Скопелос, Алонисос).
Мобилен телефон: + 30 6980 200 200

Водно такси на Скијатос, водени такси трансфери од Скијатос до Скопелос, водено такси Скопелос, водено такси Скопелос, морско такси, водено такси Скијатос, водени такси услуги на Скијатос, такси брод на Скијатос.

ВОДНО ТАКСИСТВО СКИЈАТОС

Воденото такси Скијатос е најбрзиот и најфлексибилен начин за патување низ северните споради (Скијатос, Скопелос, Алонисос). Со користење на ова лесно превозно средство можете да отпатувате до дестинацијата по ваша желба во точното време по ваша желба. Воденото такси само ве патува до пристаништето/дестинацијата што ја сакате и е достапно 24 часа на ден цела година (24/7/365).

Воденото такси Скијатос има 5 бродски такси и се наоѓа во областа Кукунарис на островот Скијатос и пристаништето Скијатос.

SkiathosWaterTaxi.gr Е ПРЕПОРАЧАНАТА УСЛУГА ЗА ВОДНО ТАКСИСТ ОД СКИЈАТОС ДО СКОПЕЛОС.

Контакт информации: Такси на вода Скијатос. Димитрис Диолетас +30 6980 200 200, е-пошта: info@skiathoswatertaxi.g е.

Единствената причина зошто водените такси не можат да патуваат е времето Услови. Водното такси може да добие од 1 до 5 патници. Вообичаениот број на патници е 4, но чамците можат да пренесат до 12 луѓе.

Бидете информирани дека патувањето со водно такси ги исполнува сите безбедносни правила.

Со воден брод, можете да патувате не само околу островот Скијатос, туку и од и до Катигиорги - Пелион, и Василика или Елиника, како и Мантуди во Евија. Катигиорги е идеална дестинација за оние кои патуваат од Северна Грција (Волос, Лариса, Ламија, Солун итн.). Додека Василика е совршена за оние кои патуваат од централна и јужна Грција (Атина и Пелопонез).

ЦЕНИ

Воден такси Скијатос од Василика (пристаниште Псаропули) во Евија директно до Адрина Хотели за 45 минути.

Понатаму, водното такси на Димитрис Диолетас може да ве однесе и да ве однесе од многу дестинации како што се Пили, Псаропули, Пелион, Воло, Алонисос и целиот Скопелос. пристаништа како што се сјај, Агнонтас, Скопелос, Елиос (Нео климата), Адрини, и Панормос.

Покрај тоа, со водното такси, можете да планирате екскурзии низ северните споради (на пример, посетете го Морскиот парк на островот Алонисос). Групите во овој случај може да бидат до 12 лица.

ОД СКИАТО до СКОПЕЛОС

Најкраткиот начин да стигнете од Скијатос до Скопелос е бродот со водено такси Скијатос.

Цените од Скијатос до Скопелос се следниве:

Скијатос до:

- сјај: 150€ 1-5 лица-180€ до 6 лица-200€ до 8 лица. 25 мин
- Елиос: Плус 20 € по лице, 30 мин
- Адрина Хотели: 160 €, 30 мин
- Агнонтас: 200€ до 1-5 лица. 250 € до 8 лица, 35-40 мин

Скијатос Вода Такси работи директно со Хотели Адрина (Адрина Бич, Адрина Ресорт и Спа и Адрина Гранд Хотел). Не само од Скијатос туку и од Евија.

Трошоците за трансфер од:

a. Скијатос - Адрина Хотели е 160 € за до 4 лица, а патувањето трае 30 минути.

b. Псаропули (Евија) ​​– Адрина Хотели (секоја рута) е 300 € за до 4 лица, а патувањето трае 45 минути.

c. Адрина-Еливи (Скијатос) 200 € 1-5 лица, 250 € до 8 лица.

вечерна рута

По поаѓањето од 20:00 до 21:30 часот, се доплаќа 70 € од Скијатос и 100 € од Евија и Пелион. За други часови на работа, ве молиме контактирајте го сопственикот на водното такси.

(Skopelos.com не е одговорен за промените на цените. Се препорачува директно да контактирате со водното такси на Скијатос)

Говорен јазик:
    англискигрчките

Тагови

Истражете го Скопелос (77) Доаѓање до Скопелос (15) Сместување во Скопелос (431) Активности и рекреација на Скопелос (25) Скопелос апартмани и студиа (161) Археолошки знаменитости на Скопелос (6) Скопски уметници (23) Авто мото чамци „Скопелос“ (50) Пекари Скопелос (9) Барови Скопелос (17) Скапелос барови на плажа (11) Плажи на Скопелос (42) Лична нега на Skopelos Beauty (14) Кафе Скопелос (47) Црквите во Скопелос (10) Култура на Скопелос (10) Забава Skopelos (36) Skopelos Food & Drink (158) Скопело Гастрономија (12) Здравје на Скопелос (27) Хотели на Скопелос (37) Куќи на Скопелос (80) Услуги за домување во Скопелос (8) Информативни услуги на Скопелос (16) Локални производи Скопелос (19) Локални рецепти на Скопелос (6) Манастири во Скопелос (5) Музеи Скопелос (2) Ноќен живот на Скопелос (21) Скопелос пансионска пензија (4) Вили со базен Скопелос (104) Пристаништата на Скопелос (3) Ресторани и таверни во Скопелос (85) Соби на Скопелос (16) Шопелос Шопинг (50) Разглед на скопје (22) Туристичко патување во Скопелос (40) Села на скопје (8) Вили на Скопелос (29)
Booking.com