Такси Скопелос

Општи информации за такси

Такси Скопелос, Такси услуги во Скопелос, радио такси во скопје, движење во скелети, скопско туризам

СКОПЕЛОС ТАКСИ

УСЛУГИ СКОПЕЛОС ТАКСИ

На островот Скопелос, рутите се поминуваат за кратко време поради малите растојанија. Секогаш во зависност од рутата, најоддалеченото растојание може да биде помало од еден час.

Цената на трасата се пресметува врз основа на трката, исто така постои и минималната цена на трасата. Би било разумно, затоа, да разјасниме колку за која било рута сакате да ја направите во Скопелос, без разлика дали е блиска или оддалечена.

СОВЕТ: Такси може да се подигнат од 1 до 4 лица.

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ

Такси може да се најде во три точки во Скопелос:

Возачи на такси

Еве ги таксистите на Скопелос СКОПЕЛОС ПОРТ, КОРА по азбучен ред:

Калогирос Панагиотис: + 30 6972693375

Гулаб Ендру:       + 30 6944132143

Гулаб Христос: +30 6982539919

Панагу Анти: +30 6945999596

Папазисис Танасис: +30 6945149342

Склавос Антонис: +30 6944820468

Стамолис Зачос:  + 30 6972841329

Стамулос ianанис: +30 6972429568

Влахостамитис назад: + 30 6944843738

Еве ги таксистите на Скопелос ПОИМНИК  по азбучен ред:

Христу ianанис: +30 6944734024

Христу Панајотис: +30 6979031303

Кукоринис Стаматис: +30 6988544272

Стамолис Зачос:  + 30 6972841329

Цакнис Димитриос: +30 6978025718

Еве ги таксистите од Скопелос на НЕО КОНДИЦИОНИРА AЕ НА ВОЗДУХ, ЕЛИОС по азбучен ред:

Стамолис Зачос:  + 30 6972841329

СОВЕТИ ЗА ЕКСТРА:

Бидете „паметни“ на вашите празници избирајќи ги економските решенија. Следете го нашиот совет.
„Локалниот“ секогаш најдобро знае како да ве води.

  1. Пред да резервирате такси, бидете сигурни на пристаништето на поаѓање.
    На пример, не е добра идеја да повикате такси Скопелос Хора ако сте во сјај, и обратно. Секогаш претпочитајте локалниот таксист.
  2. Таксистот од Елиос е добар избор без разлика каде се наоѓате. Има исти трошоци и за двете Скопелос Хора сјај.
  3. Такси од сјај да се дојде до Адрина Хотели и до Панормос е одлична идеја.
  4. Таксистите можат да ве однесат на патување до Тој ianанис Црква во Кастро. Изберете ги од сјај or Елиос.
  5. Таксистите можат да ве однесат и на патување до Монастирија на планината Палуки. Изберете ги од Скопелос Хора многу е блиску.
  6. Мама Миа, еве сме повторно. Доколку сакате, планирајте обиколка со вашиот омилен таксист до местата на престрелките во Mamma Mia.
  7. Секој такси автомобил може да опслужува до 4 лица. Освен ако не сте група или семејство од 4 лица, можеби ќе ги споделите трошоците со друга двојка.

 

ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ ЗА Островот СКОПЕЛОС

Скопелос, дијамантот на Северните споради, го комбинира на уникатен начин боровата зелена боја со сината боја на морето. На плажи обединете го зеленилото на природата со синилото на морето. Скопелос е еден од најзелените острови во Грција. Над 80% од површината на островот е покриена со шума. Поради оваа причина, Скопелос е именуван од Меѓународната биополитичка организација, синиот и зелениот остров. Некои одлични плажи да се посети се Стафилос, Веланио, Агнонтас, Limnonari, Панормос, Милан, Костен и Hовало.

Скопелос има и многу атракции и прекрасна живописна села да посети. Не случајно актерската екипа на холивудскиот филм Mamma Mia го избра островот Скопелос за снимање на повеќето сцени од филмот.

Тагови

Истражете го Скопелос (77) Доаѓање до Скопелос (15) Сместување во Скопелос (431) Активности и рекреација на Скопелос (25) Скопелос апартмани и студиа (161) Археолошки знаменитости на Скопелос (6) Скопски уметници (23) Авто мото чамци „Скопелос“ (50) Пекари Скопелос (9) Барови Скопелос (17) Скапелос барови на плажа (11) Плажи на Скопелос (42) Лична нега на Skopelos Beauty (14) Кафе Скопелос (47) Црквите во Скопелос (10) Култура на Скопелос (10) Забава Skopelos (36) Skopelos Food & Drink (158) Скопело Гастрономија (12) Здравје на Скопелос (27) Хотели на Скопелос (37) Куќи на Скопелос (80) Услуги за домување во Скопелос (8) Информативни услуги на Скопелос (16) Локални производи Скопелос (19) Локални рецепти на Скопелос (6) Манастири во Скопелос (5) Музеи Скопелос (2) Ноќен живот на Скопелос (21) Скопелос пансионска пензија (4) Вили со базен Скопелос (104) Пристаништата на Скопелос (3) Ресторани и таверни во Скопелос (85) Соби на Скопелос (16) Шопелос Шопинг (50) Разглед на скопје (22) Туристичко патување во Скопелос (40) Села на скопје (8) Вили на Скопелос (29)
Booking.com