Плажата Скопелос Агиос Јоанис

Плажата Агиос Јоанис Кастри се наоѓа на североисточната страна на Скопелос.

Скопелос Агиос Јоанис плажа, Агиос Јанис Кастро Плажа Скопелос, скопје плажи агио џанис кастрација, Скопелос плажа Аи Јанис кастрација, scopelos ai yiannis кастрација, агио џанис кастрација плажа, остров мама миа, северни споради, Грција, летни одмори, грчки острови, Агиос Јоанис at Кастро Плажа Скопелос Остров Грција

АГИОС IANАННИС Кастел BEACH

СКОПЕЛОС на плажите СВЕТИ ЈОАНИС Кастел

СВЕТИ ЈОАНИС Кастел BEACH

Плажата на Агиос Јоанис Кастро се наоѓа на североисточната страна на Скопелос. Веднаш под импозантната карпа што ја држи капелата на Агиос Јоанис Кастро, се крие, мала, идилична плажа со кристално чисти води. Плажата на Агиос Јоанис Кастро во Скопелос. Комбинацијата на импресивната карпа со малата плажа создава уникатен пејзаж за посетителот. Плажата е песочна, со мали камчиња и камења со тиркизни води.

До него можете да пристапите со приватен автомобил бидејќи има асфалтиран пат. Ќе сретнете две мали карпи плажи со неверојатни води. Паркирајте го автомобилот за да одите пеш до првата плажа. За да стигнете до следниот, треба да пливате или да се искачите на некои карпи.

Скопелос Агиос ianанис Кастро Плажата има неколку чадори и лежалки. Покрај тоа, на патот има менза во текот на летната сезона која нуди вода, безалкохолни пијалоци и кафе.

СВЕТИ ЈОАНИС Кастел ЦРКВАТА

Црквата на Тој ianанис Кастри стана популарен преку холивудскиот филм Мама миа бидејќи токму црквата го слави бракот на протагонистите. Пејзажот ги воодушеви филмските продуценти како што несомнено ќе ве воодушеви кога ќе се искачите на 106-те скалила што ви се потребни за да стигнете до капелата. Понатаму, магијата на пејзажот е насекаде. Ќе уживате во пливањето со уникатната позадина на Скопелос.

Агиос Јоанис Кастро плажата е 30 км Место град Скопје. На патот кон сјај, ќе наидете на пат во десната рака кој завршува во црквата на Агиос Јоанис. Некои знаци ве водат.

скопје плажи агио џанис кастрација

Активности:
    Плажа

Тагови

Истражете го Скопелос (77) Доаѓање до Скопелос (15) Сместување во Скопелос (431) Активности и рекреација на Скопелос (25) Скопелос апартмани и студиа (161) Археолошки знаменитости на Скопелос (6) Скопски уметници (23) Авто мото чамци „Скопелос“ (50) Пекари Скопелос (9) Барови Скопелос (17) Скапелос барови на плажа (11) Плажи на Скопелос (42) Лична нега на Skopelos Beauty (14) Кафе Скопелос (48) Црквите во Скопелос (10) Култура на Скопелос (10) Забава Skopelos (36) Skopelos Food & Drink (159) Скопело Гастрономија (12) Здравје на Скопелос (27) Хотели на Скопелос (37) Куќи на Скопелос (80) Услуги за домување во Скопелос (8) Информативни услуги на Скопелос (16) Локални производи Скопелос (19) Локални рецепти на Скопелос (6) Манастири во Скопелос (5) Музеи Скопелос (2) Ноќен живот на Скопелос (21) Скопелос пансионска пензија (4) Вили со базен Скопелос (104) Пристаништата на Скопелос (3) Ресторани и таверни во Скопелос (85) Соби на Скопелос (16) Шопелос Шопинг (50) Разглед на скопје (22) Туристичко патување во Скопелос (40) Села на скопје (8) Вили на Скопелос (29)
Скопелос 370 03 GR
Добиете насоки
Booking.com