Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

Кајакинг во Скопелос

Морето кајак е навистина одличен начин да го истражите островот Скопелос. Што подобро отколку да уживате во неверојатното зајдисонце на Гулса, додека везил по сините води на островот?

Кајакарските екскурзии се навистина возбудливи !! Можете да истражите далечно плажи, пештери и се занимаваат со волшебни пејзажи, комбинирајќи природно вежбање со истражување.

За повеќе информации, посетете ја страницата www.kayakinggreece.com/Eegean Escapes (Нил) или контактирајте не на 2424033805 и 6983211298.

Сигурна работа е дека пејзажите и плажи ќе видите, луѓето со кои ќе се сретнете ќе ве направат да го сакате морското кајакање и да го направите тоа на вашите активности.