Скопелос, Мама Миа 2

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

МОВИ МАМА МИА 2, МАМА МИА 2, СКОПЕЛОС МАМА МИА ОВДЕ ОД ОВДЕ, СКОПЕЛОС МАМА МИА ОВДЕ ДА СТЕ ОД ПРОМОЦИЈА, СКОПЕЛОС МАМА МИА ОВДЕ ДА СЕ ПОТВРДУВАМЕ, АДРИНА Хотели, СКОПЕЛОС ГРИНА ВО СИНА, АДРИНА РЕЗОРТОТ И СПА, АДРИНА БЕРА, АДРИНА БЕЛИ ВО СКОПЕЛОС, СКОПЕЛОС БЛОГ, СКОПЕЛОС БЛОГСПОТ, СКОПЕЛОС БЛОГИРАЕ, СКОПЕЛОС БЛОГИ, СКОПЕЛОС БЛОГГЕРИ

СКОПЕЛОС МОМА ЕДНА 2

По огромниот успех на филмот мјузикл Мама Миа како што се очекуваше, следуваше втор филм. Со насловот „Mamma Mia Here We Again Again“ (Мама Миа 2) и истата бесконечна забава, секако успехот продолжи.

Овој пат, за жал, филмот не е снимен во Грција, туку во Хрватска. Всушност, причините што спречија производството да продолжи во Грција беа очигледно економски и бирократски. Како и да е, филмот Mamma Mia Here We Go Again се игра на грчкиот остров „Лето“. Па повторно се однесува на уникатно грчко лето !!

adrina Resort Spa-гребен, adrina Resort Spa mamma mia 2 гребени
фаза на подготовка

Сепак, актерската екипа на филмот, откако веќе доби вкус на грчко гостопримство. Особено убавината на Северните споради, тие се вратија. Скопелос е официјално остров на филмот Мама миа!, навистина. Се разбира, тие го избраа Скопелос за да ги снимаат видеата за промоција на филмот.

adrina Resort Spa-гребен, adrina Resort Spa mamma mia 2 гребени
подготовка на сценографијата

АДРИНА Хотели

Поточно ја избраа 5-везда хотел Адрина Ресорт и Спа. Оттогаш нема случаен избор Хотели на Адрина (Адрина Брег & Adrina Resort & Spa) се синоним за луксуз и квалитет во услугите што ги нудат. Без прашање, точно богатство во зелениот Скопелос.

адрина одморалиште спа риф, адрина одморалиште спа мама миа 2 рифови, хотели на адрични гребени
Двојката Вангелис и Маро Родопулу и нивните двајца сина Јанос и Паикос Родопулос со протагонистите на филмот

Двете хотели се богати со естетика. Традиционална скопјеска архитектура во комбинација со бујниот природен пејзаж. Резултатот едноставно прекрасен. Се наоѓа на најдоброто од островот Скопелос. Адрина Хотели понуди погледи на убавите Залив на Панормос и Егејското Море. Тие имаат удобни соби, вкусни опции за јадење на лице место, целосна спа и приватна плажа.

адрина одморалиште спа риф, адрина одморалиште спа мама миа 2 рифови, хотели на адрични гребени
Г-ѓа Маро Родопулу со актерите

ОДИМЕ ПОВТОРНО ВО СКОПЕЛОС

Протагонисти на „Mamma Mia Here We Again Again“ (Мама Миа 2), Лили Jamesејмс, essесика Кенан, Алекса Дејвис, Хју Скинер, nerереми Вирвин, Jош Дилан. Сите го изведоа снимањето на видеата за промоција на кинески мјузикли на Хотели на Адрина. Без сомнение, Скопелос го фасцинираше Холивуд. Се разбира, соработката беше одлична со семејството Родопулос (сопственици на Хотели на Адрина) секогаш спремен и добредојде.

адрина одморалиште спа скелелос никел, адрина одморалиште спа мама миа 2 рифови, хотелски гребен на адрина
Г-ѓа Маро Родопулу со актерите

Во јуни 2018 година, Universal Pictures први го посетија Хотели на Адрина и резервира во двете хотели (Адрина Брег & Adrina Resort & Spa) за 15 дена.
Потоа, во септември, Universal Pictures и актерската екипа на Mamma Mia 2 дојдоа и снимаа интервјуа за познатиот филм на Хотели на Адрина. Поточно, интервјуата се одвиваа во Адрина Одморалиште и бањата во Скопелос. Околу 50 новинари и познати блогери беа тука.

гребен на адрински одморалишта, скопски рифови, мама миа 2 адрина одморалиште спа-гребен, адрина хотели гребен
Г-ѓа Маро Родопулу со актерите

Skopelos.com - Блог Скопелос

Блог.Skopelos.com - skopelos.com/blog

Автор - Адрина Хотели Скопелос - www.adrina.g е

јас www.adrinabeach.co - Јас www.adrinaresort.co

Најновите пораки Свежи написи од блогот

Booking.com

Следете не

Што се интересира? Откријте нешто убаво