Филтер по ознака:

Автобуси „Скопелос“, возен ред на автобуси „Скопелос“, движење низ Скопелос, плажи во Скопелос, Гласа до град Скопелос, цени на такси „Скопелос“, автобуски превозник Skopelos Local Local Travel Guide, Skopelos Local Local Guide Transport

Организиран е локален превоз, кој е поврзан со плажите Стафилос, Агнонта, Панормос, Андрина, Милија и Кастани и е поврзан со селата Елиос, Глоса, Лутраки. Особено во текот на летото, има чести автобуски услуги.