Филтер по ознака:
Локални рецепти во Скопелос, традиционални рецепти на скопје. храна во Скопелос. локална пита со сирење, традиционална пита од сирење, шпагети од јастог, шпарпи риба шпагети, свинско месо со сливи, скелелос мед, маслиново масло од маслиново, скепелос девственото маслиново масло, скелети сочни или суви сливи, скопли авогато десерт со сливи, традиционални слатки, лажици слатки , рецепти од козјо месо, чорба од црна риба, полнети лигњи