Филтер по ознака:
Skopelos Taxi, Skopelos Radio Taxi, skopelos taxi service, Moving in Skopelos, Local Travel Guide, цени, правци, тури со водич. На островот Скопелос, патеките се опфатени за кратко време поради кратки растојанија. Секогаш во зависност од маршрутата, најдалечното растојание може да биде помалку од еден час. Цената на патеката се пресметува врз основа на трката, исто така има и минимална цена на патеката. СОВЕТ: Такси може да се подигнат од 1 до 4 лица.