Филтер по ознака:
Корисни телефонски броеви „Скопелос“, Полициски станици „Скопелос“ 2424022235, 22988, 33333. Противпожарна станица „Скопелос“ 2424022768. Пристанишна управа на „Скопелос“ 2424022180, Градско собрание на „Скопелос“ 2424022205 Здравствен дом „Скопелос“ 2424022222. Информации за возен ред за ферибот 1440.