Филтер по ознака:
Водено такси од Скијатос до Скопелос, Вода такси Скијатос - Димитрис Диолетас, морски морски услуги, Такси брод. Водено такси ве патува до пристаништето / дестинацијата што ја сакате. Морското такси ве превезува помеѓу Скијатос, Скопелос (град Скопелос, Глоса, Агнонстас), Алонисос, Евија (Пефки) и Пелион. Вода такси Скијатос е достапна 24 часа на ден во текот на целата година, додека Морската кабина е достапна во текот на летното сметање на времето секој ден од 08:30 - 20:30 часот. Патувањето со водено такси и морската кабина ги исполнува сите безбедносни правила.