Накит Александрос

Продавницата за накит на Александрос се наоѓа во Скопелос Хора, нуди уникатни парчиња рачно изработен накит
Мобилен телефон: + 30 6984363067

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

Накит „Скопелос Александрос“, продавница за накит „скопелос“, „Хозела Скопелос“, парчиња накит, рачно изработен накит, скапоцен метал, скапоцени камења, Евреи и скапоцени камења, накит „скапелос“

Накит Александрос Скопелос

 

Златарницата на Александрос се наоѓа во Скопелос Хора на живописна патека. Сопственикот се занимава со создавање на рачно изработен накит од 1988 година. Успешно дипломирал на училиштето за накит МОКУМЕ во Солун.

Веднаш по дипломирањето, тој започна да создава и работи на разни техники на накит. Во продавницата за накит, има многу уникатни рачно изработени парчиња накит, направени од сребро, злато и полускапоцени, како и скапоцени камења.

 

 

Други јазици

Скопелос 370 03 GR
Добиете насоки
Booking.com