Услуги за транспорт на Анастасиу Тасос

Услуги за транспорт Анастасиу Тасос на островот Скопелос
Мобилен телефон: + 30 6972 184 843

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

транспортна компанија скопелос анастасиу, скопелос анастасиус тасос, услуги за превоз скопелос, услуги за отстранување скопелос, сите видови на транспорт, работа со корпи, градинарска почва, воден транспорт, огревно дрво, транспортни компании Скопелос, транспортна компанија Скопелос Магнезија, логистички компании на островот Скопелос, отстранувања и транспорт, преместување и транспорт, отстранување на пратки, подигнување на островот, сув товар, амбалажа за дистрибуција за складирање, контејнери, транспорт со кран, изнајмување коли, водоносни слоеви, шпедиција, национален транспорт, земјени работи

УСЛУГИ ЗА ТРАНСПОРТ АНАСТАСИУ ТАСОС

ЛОГИСТИКА СКОПЕЛОС

Компанијата за транспорт Анастасиу Тасос е нов влез во логистиката на Скопелос. Бидејќи е основана во февруари 2020 година.

Седиштето на компанијата е во индустриската област Скопелос. Поточно веднаш спроти стар каменолом.

Главната цел на компанијата за транспорт Анастасиу Тасос е да обезбеди квалитетни услуги за превоз и отстранување.

Компанијата се фокусира на обезбедување на најдобри услуги за шпедиција, како и контејнери од и до островот Скопелос.

Покрај тоа, транспортната компанија „Анастасиос Тасос“ им служи на клиентите низ цела Грција од и до островот Скопелос, преземајќи превоз, складирање и дистрибуција на товарот.

Транспортната компанија Анастасиос Тасос располага со гарантирани услуги за национален превоз:

 • Превоз до / од Атина
 • Превоз до / од Солун
 • Превоз до / од Волос
 • Превоз низ цела Грција
 • Превоз на национално ниво од и до Скопелос

Транспортната компанија има свои возила со цел да обезбеди најдобри можни услуги и решенија. Компанијата презема секаков вид на отстранување и транспорт.

Компанијата ги карактеризира следниве услуги:

 • транспорт
 • отстранувања
 • кревање на островот
 • дистрибуција на пакување за складирање
 • транспорт на контејнери
 • сув товар
 • земјени работи
 • услуги за приземјување
 • шпедиција
 • водоносни слоеви

Други услуги што ги нуди компанијата се сите видови на транспорт, работа со корпи, градинарска почва, воден транспорт, огревно дрво.

Компанијата работи и во поголемите градови како што се:

Волос, Транспортна компанија „Плесас“, Тел: +30 24210 83464, Адреса: Индустриска област

Атина, Транспортна компанија Муркогианис, Тел: +30 210 3456564, Адреса: Орфеос 199, 12241 Егалео Атина Атика

Солун, Нет Транс, Тел: 231057476, Адреса: 5-ти километар Солун Калохори

 

Други јазици

Booking.com