Изнајмување на брод за оска

Изнајмување на брод за оска во пристаништето Лутраки, Гулса Скопелос
оска
Мобилен телефон: +30 6940535313

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

Изнајмување на брод за оска Скопелос, изнајмување на брод за оска лутраки, целодневен изнајмување брод, Северните Споради истражуваат, откриваат Скопелос

Изнајмувања на бродови Аксис

Островот Скопелос е најзелениот остров на Северните споради. Сонувачки пејзажи, каде корените на дрвјата го допираат брегот на морето. На плажи на Скопелос се популарни ширум светот. Продуцентите на филмови „Мама Миа“ го избираат овој прекрасен остров за да го снимат мјузиклот.

Патувајте кон Скопелос и не ја пропуштајте можноста да го откриете овој неверојатен остров на Северните споради.

Најдобар начин да го сторите тоа е изнајмување на брод за посета на познатиот плажи и да ги открие недостижните области.

Изнајмување на брод за оска се наоѓа во Пристаниште Лутраки at Село Глуша. Семејната канцеларија има долгогодишно искуство и нуди професионална услуга.

Можете да резервирате брод за неколку часови или да организирате целодневен изнајмување на брод, за да откриете скопје. Северните споради истражуваат.

Покрај тоа, услугите што се обезбедени од Акцискиот брод за изнајмување се нови чамци, искусен персонал, прескокнувач, бесплатен превоз од вашиот сместување  и уште повеќе. Можете да изнајмите брод без да имате диплома.

Најпознат плажи од Скопелос се Стафилос, Панормос, Милан Костен. Сепак има многу  плажи што можеш пристап само со брод. Искористете ја шансата да ги откриете.

 

Други јазици

сјај 370 03 GR
Добиете насоки
Booking.com