Земјиште со чамци

Услуги за паркирање, складирање, одржување и чистење на чамци за брод
Мобилен телефон: + 30 6934887808

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

Земјиште со брод скепелос, паркинг со брод скепели, скопели за складирање на брод, услуги за чистење на брод, одржување на скелети со брод

ПЛАТЕН ЛАТ

Г-дин Каио Карентис е сопственик на Брод Ланд. Земјиштето со чамци се наоѓа во областа Кампос на островот Скопелос. Тие нудат висококвалитетна услуга со конзистентност и стабилност. Главните услуги се паркирање со брод, услуги за чистење, како и одржување на бродот.

Други јазици

Скопелос 370 03 GR
Добиете насоки
Booking.com