Клија Стефани

Клија Стефани е егзотична, мирна плажа до која може да се стигне само со брод

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

чилија стефани, скопје, плажа плажи, скипелос плажа чилја, скопјани од плажа на Стефани, само со брод плажи, егзотични плажи на островот Скопелос

БЕЛ НА ЧЛИЈА СТЕФАНИ

СКОПЕЛОС на плажите

Замислете да бидете во девствена, егзотична плажа со тиркизна кристално чиста вода, бели камчиња, мали сребрени карпи и да ја почувствувате свежината на боровите дрвја додека го допираат брегот на морето. Продолжете да сонувате дека сте сами на таа волшебна плажа, бидејќи сè уште нема човечки активности и можете да пристапите само со брод.
Зарем не се чувствува одлично како вистински дел од природата? Зарем не е совршен спокојството на овој извонреден пејзаж?
Стоп замисли, не е сцена на филм, туку е друга совршена грчка плажа на островот Скопелос. Само посетете ги грчките острови и особено Северните споради каде што зелената ги допира сините. Посетете го островот Скопелос, најзелениот грчки остров на Егејот.

Плажата опишана погоре е егзотичната плажа Клија Стефани во Скопелос. Зачудувачката плажа на Клија Стефани припаѓа на северниот брег на островот. Да бидеме прецизни, се наоѓа помеѓу плажата Глистерли и плажата Аи ianанис. Може да стигнете до специфичната плажа на островот само со брод.

Ако немате ваш сопствен брод што можете изнајмување еден на островот Скопелос да го открие единствениот со брод плажи. Постојат две туристички канцеларии за изнајмување на брод. На маестрали изнајмува брод и ветер брод. Од друга страна, ако имате свои, сè што ви треба, ќе го најдете на продавници за бродови на островот.

Други јазици

Booking.com