Кафе Децимо и бранч

Decimo Coffee & Brunch е сосема нов влез на плажата Скопелос со модерен дизајн кој нуди кафе и вкусен бранч
велиме копелос

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

Ручек кафе Skopelos Decimo, кафе decimo skopelos, забава во скопје, кафе во пристаниште скопје, кафе „скопелос“, бар „скопелос“, Северни споради, Грција

ДЕСЕТО КАФЕ & БРУНЧЕ

СКОПЕЛОС Кафеани

Сосема нов влез во Пристаниште Скопелос штотуку пристигна. Decimo Coffee & Brunch е тука со модерен дизајн кој нуди кафе и вкусен бранч на островот Скопелос.

Погледот од Decimo Coffee & Brunch е неверојатен бидејќи можете да му се восхитувате на прекрасното Егејско Море. Кафулето е во Скопелос Хора плажа.

At Десетто кафе и бранч на плажата Скопелос, можете да уживате во кафиња, свежи сокови, аперитиви и неколку интересни храна опции.

Посетете го ова ново кафуле за да уживате во кафе, коктел и вкусни опции за бранч! Уживајте во вашиот појадок среќно додека уживате во величествениот поглед на морето !!

Скопелос Хора е живописна земја со прекрасни улички за прошетка. Заслепувачката бунгавила ги краси дворовите. Всушност, заради традиционалната архитектура на куќи кои сè уште се зачувани, град Скопелос ја освои титулата Традиционална населба.

Значи, наутро ќе ја посетите Десетто кафе и бранч да има убав појадок. Потоа продолжете ги деновите со посета на прекрасното плажи на островот Скопелос. Стафилос, Панормос, Милан, Костен, Глистери, и така натаму.

Покрај тоа, откако имав одличен ден на Скопелос плажи, можете да имате вечерно кафуле, сок или коктел до ова модерно кафуле.

 

 

Други јазици

Дулиду
Скопелос 370 03 GR
Добиете насоки
Booking.com