Димитрис Космас - Услуга Скопелос

Услуга Скопелос - одржување брод, поправки, паркирање, автомобил и моторџија за поправки
Мобилен телефон: + 30 6946457792

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

Димитрис Космас Скопелос, Сервис „Скопелос“, поправки за одржување на бродови, продавница за поправки на мотори за автомобили, паркирање брод

УСЛУГА СКОПЕЛОС

Услуга Скопелос од Димитрис Космас постојано и професионално презема работа за одржување или поправка на вашите чамци или нивните мотори. Со долгогодишно искуство што им го нудат на клиентите решенија и услуги загарантирани од специјализирани работилници во електрична, механичка или друга работа. Покрај тоа, има простор за миење на чамецот, како и електрична енергија и воздух за да се задоволат сите потреби. Конечно, постојат специјални резервоари за машини за перење.

Компанијата, со својот специјализиран персонал и одлична организација, им обезбедува секаков вид техничка поддршка на своите клиенти. Исто така, презема и материјално-техничко покривање на целиот спектар на активности на еден брод. Чамците секогаш се подготвени во просториите на компанијата, така што тие се подготвени да паднат во морето. Т

Покрај тоа, постои брод паркинг и општо продавница за поправки на автомобили и мотоцикли.

Компанијата е исто така овластен партнер на yamaha.

Други јазици

Booking.com