Divino

Дивино е свеж влез во градот Скопелос, под авионското дрво, кој нуди кафиња, пијалоци и улична храна
божествено_копелос

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

дивино скопје, улица храна скопје, кафе во скопје,  храна во скопје. Свеж влез во Град Скопелос. Кафиња, тестенини, хамбургери, тестенини, пијалаци

ДИВИНА

Нов нов свеж влез во Град Скопелос само што пристигнале. Улица Дивино скопје храна е тука.

Дивино се наоѓа на плоштадот Делитику. Enjoyе уживате не само во кафињата и правилното храна но исто така и свежината на авионското дрво.

Дивино скопје е отворена од 10:00 часот наутро до доцна навечер.

Во утринските часови има најразлични арабични кафиња, свежи сокови, леден чај без органски шеќер, како и многу пијалаци за да го изберете вашиот омилен.

Ако сте гладни, нека поседувате сендвич или крепа или порачајте од менито. На менито има многу интересни опции. Тестенини со три различни сосови дневно, хамбургери, клупски сендвичи и многу други вкусни избори.

Ако сакате да остане таму за да уживате во вашиот храна седиште на удобните маси. Секогаш постои опцијата за одземање и по 17:00 часот има услуга за испорака.

Дивино Скопелос е близу Панагица од Пиргос. Уживајте во вашиот храна под ладноста на авионското дрво или одведи го. Потоа продолжете ја вашата вечер со качување по скалите кон Панагица од Пиргос. Оваа прекрасна црква е една од трговските марки на Скопелос. Има многу портали со карти со слика на Панагица. Без сомнение, вреди да се посети место.

Всушност, во традиционалната кора на Скопелос има многу места за посета. Како и да е, Скопелос Хора има официјален наслов на традиционалната населба. Особено заради куќната архитектура.

Појавете ја вечерата во Дивино Скопелос и уживајте во многу прошетки Град Скопелос улички

Можете исто така да ја посетите музеи на Скопелос. На фолклорен музеј на Скопелос, палатата Павлос Нирвана како и Куќата Вакраца.

 

 

 

 

Други јазици

Дулиду
Скопелос 370 03 GR
Добиете насоки
Booking.com