Кафуле Дагија

Кафулето Дагиа е нов уникатен влез во Скопелос Хора, во обиколницата, кој нуди различни ароматични кафиња и вкусни закуски.

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

Кафуле „Дагиа“, „кафе“ во „Скопелос“, храна во скопелос, лиснато тесто, сендвичи, закуски, кафуле „даги“, скопска хора, град, северни споради, Грција.

КАФЕ ДУГИЈА

СКОПЕЛОС Кафеани

Кафуле „Дагија“ „Скопелос“ е нов уникатен влез во „Скопелос хора“, кој нуди различни ароматични кафиња и вкусни закуски. Новата кафуле е поставена во обиколницата на Град Скопелос.

Кафулето Дагиа нуди различни ароматични кафиња, како и разни вкусни деликатеси. Како лиснато тесто, свежи сендвичи и многу повеќе закуски.

Сопствениците на кафулето внимателно ги собираат сите суровини. Значи, тоа не е само нова продавница за кафулиња, туку олицетворение на квалитет и вкус.

„Даугија“ е дел од традиционалниот грчки музички инструмент бузуки. Ја менува вредноста на бузуките.

Затоа, на ист начин, занаетчијата прави да ги направи најдобрите ками, сопствениците ги избираат најдобрите суровини за да имаат најдобри вкусови за клиентите.

Кафуле „Дагиа“, „Скопелос“, исто така има и уникатна декорација, совршена комбинација на модерни и традиционални елементи. Значи, кафулето им овозможува на посетителите пријатна атмосфера. Услугата е професионална и пријателска во исто време.

Кафулето работи и во летниот и во зимскиот период на островот Скопелос.

Кафуле „Дагиа Скопелос“ има и достава и одзема услуги. Секојдневно клиентите имаат можност да нарачаат на телефонскиот број +30 24240 22553 да ги извршуваат своите наредби.

Скопелос е најзелениот остров на Егејот. Повеќе од 80% од островот е покриен со борови шуми. Посебната карактеристика на Скопелос е нејзината зелена боја плажи.

Островот Скопелос е во основа познат по величествениот плажи кои совршено комбинираат зелена боја на природата со сина море. Некои убави плажи да се посети се Стафилос, Веланио, АгнонтасLimnonariПанормос Милан, и Костен.

 

Други јазици

Booking.com