Плажа Екатопенинтари

Бидете подготвени еднаш да ја земете целосната убавина на островот Скопелос

Плажа Екатопенинтари Скопелос, скопје плажи, скопје плажа екатопенинтари, Скопелос плажи да се открие, островот мама миа, северни споради, Грција

ЕКАТОПЕНИТАРИ БЕACHА

СКОПЕЛОС на плажите

Плажа Екатопенинтари е опкружен со борови дрвја, со смарагдни води, песок и камчиња, а од десната страна, бор неконвенционално стои на карпата и ја фрла својата сенка на водата. Бидете подготвени да уживате во целосната убавина на Скопелос оттаму, но одете подготвени бидејќи нема капацитети бидејќи пристапот е само со брод. skopelos плажи да се откријат.

Зар не би било идилично да седи под бор на работ на морето? Може да го имате тоа задоволство натаму Плажа Екатопенинтари, на островот Скопелос. На таа плажа боровите ја протегаат својата сенка токму над кристално чистите сино-зелени води. Покрај тоа, пејзажот има и песок и бели камчиња. Тоа се главните карактеристики на Плажа Екатопенинтари, што го прави вистински скапоцен камен на Скопелос плажи.

Ако ви звучи нереално, само треба да ја посетите оваа рајска плажа, веднаш до Плажата Фтелиа. Плажа Екатопенинтари, на островот Скопелос, се наоѓа помеѓу плажи of Костен Холово. Специфичната област е „главна“ бидејќи има најмногу убавина плажи на островот, изолиран и достапен само од морето.

Понатаму, плажата Екатопенидари се наоѓа по Ховоло Плажа, во село Нео климата or Елиос Скопелос. Во основа е по многу големата карпа. Секој кој сака екстремни спортови може да се искачи на оваа карпа. До плажата Екатопендари на Скопелос се наоѓа плажи на Фтелија или Нераки и Мегало Пефко. Сите горенаведени плажи се достапни само со брод.

Скопелос е најзелениот остров на Споради, затоа ја има титулата од Меѓународната биополитичка организација, на синиот и зелениот остров. Пејзажите на Скопелос ги комбинираат зелените борови дрвја и вегетацијата со длабокото сино море.

 

Активности:
    Плажа

Тагови

Истражете го Скопелос (77) Доаѓање до Скопелос (15) Сместување во Скопелос (427) Активности и рекреација на Скопелос (25) Скопелос апартмани и студиа (161) Археолошки знаменитости на Скопелос (6) Скопски уметници (23) Авто мото чамци „Скопелос“ (49) Пекари Скопелос (9) Барови Скопелос (17) Скапелос барови на плажа (11) Плажи на Скопелос (42) Лична нега на Skopelos Beauty (14) Кафе Скопелос (47) Црквите во Скопелос (10) Култура на Скопелос (10) Забава Skopelos (36) Skopelos Food & Drink (158) Скопело Гастрономија (12) Здравје на Скопелос (27) Хотели на Скопелос (37) Куќи на Скопелос (79) Услуги за домување во Скопелос (8) Информативни услуги на Скопелос (16) Локални производи Скопелос (19) Локални рецепти на Скопелос (6) Манастири во Скопелос (5) Музеи Скопелос (2) Ноќен живот на Скопелос (21) Скопелос пансионска пензија (4) Вили со базен Скопелос (101) Пристаништата на Скопелос (3) Ресторани и таверни во Скопелос (85) Соби на Скопелос (16) Шопелос Шопинг (50) Разглед на скопје (22) Туристичко патување во Скопелос (39) Села на скопје (8) Вили на Скопелос (29)
Скопелос 370 03 Плажа Екатопенинтари, Скопелос 370 03, Грција
Добиете насоки

Skopelos.com - Напишувајќи QR код

Плажа Екатопенинтари
Booking.com

Испратете го вашиот бизнис БЕСПЛАТНО

Дали сте сопственик на деловна активност? Поднесете го вашиот бизнис за БЕСПЛАТНО ТУКА. Бидете сигурни дека вашите информации се ажурирани.