Горива Еко ВВ

EKO VV горива, пат 2-ри км Скопелос-Стафилос
Мобилен телефон: + 30 693 645 5321
Секундарна телефон: + 30 24240 34049

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

Бензинска пумпа „Скопелос Еко“, горива „скопело еко“, Бензински пумпи, „Вумвулакис Димитрис“, резервни делови, гуми, мазива, батерии, додатоци, сервис за автомобили, масло за греење, снабдување со масло за греење, дизел, дистрибуција на гориво до чамците низ Скопелос

Машина за перење, лубрикатор, мото гуми, автомобилски гуми, батерии, делови за автомобили и мото
Сервис за автомобили, бензин, гориво од октани, дизел со кристално движење, Безоловен 95 октани, Безоловен 95 кристал

2-ри километар на Место град Скопје - Стафилос пат

Други јазици

Скопелос 370 03 GR
Добиете насоки
Booking.com