Рачно изработени чанти со елеганција

Скопелос Елеганс Продавница се наоѓа во Скопелос Хора и нуди уникатни рачно изработени чанти.
скопелоселеганција
Мобилен телефон: + 30 6976239022

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

елеганција на скопелос, шопинг на скопелос, рачно изработени торби „скопелос“, продавница за подароци во скопелос, шопинг хора „скопелос“, накит скапелос, продавница за елеганција скопелос, Северни споради Грција

СКОПЕЛОС ЕЛЕГАНЦИЈА

СКОПЕЛОС ШОПИНГ

Скопелос елеганција е семејно ориентирана продавница, која нуди уникатни рачно изработени чанти.

Продавницата се наоѓа во Скопелос Хора, во живописна уличка.

Сопственикот сам ги дизајнира и плете сите торби и занаети.

Концептот е да понудиме уникатни подароци направени од убов.

Други јазици

Booking.com

Skopelos.com - Напишувајќи QR код

Рачно изработени чанти со елеганција

Испратете го вашиот бизнис БЕСПЛАТНО

Дали сте сопственик на деловна активност? Поднесете го вашиот бизнис за БЕСПЛАТНО ТУКА. Бидете сигурни дека вашите информации се ажурирани.