Накит од ianанакопулос Скопелос

Продавницата за накит на господинот Елефтериос ianанакопулос во Скопелос Хора работи од 1979 година

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

Накит „Скопелос ianанакопулос“, продавница за накит „скопелос“, хора „Скопелос“, парчиња накит, рачно изработен накит, благороден метал, скапоцени камења, евреи и скапоцени камења

Накит од ianанакопулос Скопелос

 

Продавницата за накит на Г. Елефтериос ianанакопулос во Скопелос Хора работи од 1979 година. Продавницата за накит на г. Е. ianанакопулос е на плажата Скопелос.

Продавницата нуди уникатни рачно изработени парчиња накит. Отворен е цела година не само во текот на летната сезона. Целиот накит е изработен од благородни метали како злато, платина и сребро.

Згора на тоа, Г. Е. Gанакопулос користи полускапоцени, како и скапоцени камења. На пример, дијаманти, бисери, сафири, рубини, смарагди, турмалини, тиркизни и многу други.

Поради искуството на сопственикот, некој може да изврши и специфични нарачки за сопствен личен дизајн.

Постојат и парчиња накит дизајнирани според антички и византиски грчки периоди.

на златарница ianанакопулос во Скопелос Хора е официјален претставник на компанијата Сваровски.

Други јазици

Василео Отону
Скопелос 370 03 GR
Добиете насоки
Booking.com