Брег на плажа Глистерци

Glysteri Beach Bach започна со работа во летото 2019 година !! Тотална трансформација на плажата Глистери !!

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

Глистери Плажа Бар Скопелос, Барови на плажа Скопелос, плажа Глистер скопје, скопје глицери плажа бар, скопје барови на плажа gLISTER

ГЛИСТЕРИ БЕСПЛАТНИ БАР

СКОПЕЛОС на плажите

Глистери Beach Bar започна со работа во летото 2019 година !! Тотална трансформација на Глистери плажа !! Сопствениците посветуваа многу внимание на првиот материјал што се користеше за изградба на бар на плажа. Главниот материјал што се користи е дрво !!! Со тоа што се толку близу до природата  Глистери Beach Bar даде изјава во корист на природната околина.

Глистери Плажа Бар е еколошка конструкција бидејќи сите употребени материјали потекнувале директно од островот Скопелос, (природно дрво, дрво од стара градежна бродоградба, глинени цигли, керамички камења, камчиња од морето и др.)

At Глистери Beach Bar првото нешто што треба да се забележи е позитивната енергија !! Персоналот е многу пријателски и учтив додека голем број на коктели дефинитивно ќе ги опфатат сите вкусови! Покрај тоа, во плажа бар тие служат кафиња, свежи сокови, пива, сладолед, пица, сендвичи, грицки, сендвичи од клуб и многу други лесни јадења!

Покрај тоа, се одржуваат многу настани, познати djs играат танц музика, bbq денови и многу настани ги задоволуваат сите гости.

Глистери плажата е мала по големина, но одлична за убавина плажа. Ова е причината зошто таму се снимаа неколку сцени од холивудскиот филм „Мама Миа“. Глистери Плажата е оддалечена 4.2 км Место град Скопје и пристаниште.

Со автомобил, ќе пристигнете за околу 10 минути. Пристапот до плажа е лесен и има и паркинг простор обезбеден од Глистери Плажа бар. Следете го регионалниот пат што води кон тврдината Скопелос. Исто така, има чамци кои ја поминуваат трасата од пристаништето во градот.

Следно Glisteri ќе ја најдете и интересната Пештера Трипити. Alsoе најдете и Вила Дона каде имаше многу сцени на отворено од филмот „Мама Миа“. Во Глистери плажа до раните 1960-ти беше во функција еден од најстарите бродоградилишта на Скопелос.

Други јазици

Booking.com