Транспорт на Гумас

Транспортна компанија „Апостолос Гоумас“, Скопје, логистички компании
Мобилен телефон: + 30 6932587992
Секундарна телефон: + 30 2421312353

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

Транспортна компанија „Гоумас“, „Лопестики“, „Транспортна компанија„ Гумас “„ Скопје “,„ Апостолос “,„ Транспортни компании “,„ Транспортни компании “„ Скопелос “, транспортни компании на островот„ Скопелос “, транспортни превози, дигање на островот, сув товар, амбалажа за складирање, контејнери

ТРАНСПОРТ НА ГУМАС

ЛОГИСТИКА СКОПЕЛОС

Компанијата Goumas Transport Skopelos успешно работи во Скопелос многу години. Компанијата Goumas е доверлива компанија бидејќи многу години нуди загарантирани услуги со сигурност, сигурност и доследност.

Главната канцеларија на компанијата Goumas Transport се наоѓа во Место град Скопје додека има и други канцеларии во

 • Волос: крај на индустриската зона А, Тел: +30 2421312353
 • Атина: Орфеос 147 Вотаникос, Тел: +30 2103456321-429
 • Солун: Петакстис Б пародос Олимпу Калохори 570 09, Тел: +30 2310 517247

Покрај тоа, Goumas Transport Company нуди услуги за гарантиран превоз:

 • Превоз до / од Атина
 • Превоз до / од Солун
 • Превоз до / од Волос
 • Превоз низ цела Грција.

Понатаму, компанијата нуди професионални услуги за превоз и може да оствари секаков вид трансфер, голем, мал, тежок, лесен. Главната карактеристика на превозот е безбедноста бидејќи луѓето во компанијата ги третираат вашите работи како нивни.

Компанијата „Гоумас“ има свои возила, соодветни за да обезбеди најдобра можна услуга. Персоналот, исто така, е експертиза со долгогодишно искуство.

Некои основни услуги кои ги нуди компанијата за транспорт Апостолос Гоумас се:

 • транспорт
 • отстранувања
 • отстранување на пратки
 • кревање на островот
 • пакување
 • дистрибуција на пакување за складирање
 • машини за подигнување
 • складирање на предмети за домаќинството
 • транспорт на контејнери
 • сув товар

Апостолос Транспортна компанија „Гоумас“ Скопелос. Логистика, Skopelos Goumas Logistics, Складирање, транспортна компанија, складирање на добра, дистрибуција на стоки skopelos, национален транспорт скопелос.

Други јазици

Booking.com