Грил Хаус Совлаки (Трајно затворено)

Скопелос, скара куќа, брза храна, скара, грчки

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

(Трајно затворено)

Скопелос Соувлаки Таверна, скопје ресторани таверна, скопје ресторани таверна сувлаки, скапелос сувлаки скара куќа

СКИЛНИЦА СУВЛАКИ

СКОПЕЛОС РЕСТАРНИЦИ И ТАВЕРНАС

Grill House Souvlaki се наоѓа во Место град Скопје, спротивно од Пристаниште Скопелос. Следно Таверна Суулаки е пекарницата „Кочилис“. Grill House Souvlaki нуди големи порции, зачудувачко месо, пријатна атмосфера и брза услуга.

Менито, во Соувлаки Таверна, вклучува вкусна грчка сувлака. Можете да вкусите сувлаки со гиро, или свинско или пилешко жиро. Можете исто така да уживате во дел од совршени готвени свинско или пилешко гиро. Во Скопелос Соувлаки Таверна треба да пробате раженчиња од свинско и пилешко месо, како и месото на плукање. Исто така, има разновидност на сочно месо од скара. Некои од специјалитетите што дефинитивно треба да ги вкусите е „пита клубот“ и помфритот со чеда и сланина.

Освен од сувлаки или јадења со месо, кај Соувлаки Таверна, во Скопелос Хора, можете да имате свежи салати и убави предјадења, како што се цацики и салата од сирење.

Скара куќа Совулаки, во Место град Скопје, останува отворен цел ден до вечерта, за да можете да ручате или вечера. Skopelos Souvlaki е совршено решение за квалитетен пост храна. Локацијата е идеална, бидејќи е оддалечена само неколку метри Пристаниште Скопелос.

 

 

Говорен јазик:
    англискигрчките

Други јазици

Скопелос 370 03 GR
Добиете насоки
Booking.com