Салата „Скопелос“ како Пепаритос

Салата „Скопелос“ како Пепаритос
Мобилен телефон: + 30 694 229 2953

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

Фитнес сала „Скопелос“, теретана „Скопелос“, „Пепаритос“, тренингот „скопелос“, скапелос таеквон-до, аеробик „скапелос“

Салата „Скопелос“ како Пепаритос

Спортскиот клуб PEPARITHOS располага со секаква опрема за фитнес, како и училници во Таеквон-до, Зумба, кик-бокс, TRX, часови за вежбање, аеробик, фитнес кардио, вкупно тело, сесии за јога, часови за танцување модерни и латински, јуниорски курсеви и многу повеќе.

Други јазици

Скопелос 370 03 GR
Добиете насоки
Booking.com

Skopelos.com - Напишувајќи QR код

Салата „Скопелос“ како Пепаритос

Испратете го вашиот бизнис БЕСПЛАТНО

Дали сте сопственик на деловна активност? Поднесете го вашиот бизнис за БЕСПЛАТНО ТУКА. Бидете сигурни дека вашите информации се ажурирани.