Сокови и книги

Juices & Book е одлична продавница за кафулиња и книжарница, која нуди вкусни здрави десерти и смути и продава книги или нови или од втора употреба.

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

сокови и книги во скапелос, кафуле во скопје, храна во Скопелос, книжарници во Скопелос, свежи сокови, смути, здрави грицки, десерти, слатки поклони, рециклирање, книги од втора рака, размена на книги, книги, Хола Скопелос, град, Северни Споради, Грција

Сокови и книги

Сокови и книги е поинаков вид кафуле и книжарница. Оваа алтернативна продавница се наоѓа во пристаништето во Место град Скопје.

Концептот на продавницата е здрав храна, еко и вегански пријателски.

Сите десерти и смути се подготвуваат со loveубовна грижа и супер храна.

Внатре во продавницата има симпатична книжарница во која луѓето можат да купат или нови книги или да ги разменуваат своите стари.

Услугата е многу пријателска и двојката што управува со кафулето е многу корисна нудејќи паметни совети во врска со празниците на гостите на островот Скопелос.

 

 

 

Други јазици

Епархијаки Одош Скопелу-Лутракиу
370 03 GR
Добиете насоки
Booking.com

Skopelos.com - Напишувајќи QR код

Сокови и книги

Испратете го вашиот бизнис БЕСПЛАТНО

Дали сте сопственик на деловна активност? Поднесете го вашиот бизнис за БЕСПЛАТНО ТУКА. Бидете сигурни дека вашите информации се ажурирани.