Колекцијата накит и одморалиште Кактри

Продавница за рачна изработка на накит Кастри во градот Скопелос.
кактрикактрископелос

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

Скопелос Кастро продавница, скапелос кактри, продавница за накит „Скопелос“, рачен накит „скапелос“, продавница за облека „скапелос“, продавница за сувенири „скапелос“

КАКТРИ

Најстарата и најдобрата продавница за накит во Скопелос. Се одликуваат со прекрасни рачно изработени колекции накит изработени со голема loveубов, радост и грижа од талентирани грчки дизајнери и производители.

Накитот се одликува со уникатни дизајни, одличен квалитет и совршена завршна обработка со 22K, 18K и 14K злато и сребро со скапоцени скапоцени камења што се мешаат со металот.

Уникатна облека и додатоци дизајнирани од грчки јазик уметници конкретно за Кактри.

Говорен јазик:
    англискифранцускатагерманскииталијански

Други јазици

Елефтериу Венизелу
Скопелос 370 03 GR
Добиете насоки
Booking.com

Skopelos.com - Напишувајќи QR код

Колекција накит и одморалиште Кактри

Испратете го вашиот бизнис БЕСПЛАТНО

Дали сте сопственик на деловна активност? Поднесете го вашиот бизнис за БЕСПЛАТНО ТУКА. Бидете сигурни дека вашите информации се ажурирани.