Калимера

Калимера е единствена продавница во Скопелос која нуди облека за жени и деца, како и подароци и накит

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

продавница за калимера, скапелос, продавница за облека, продавница за подароци во скапелос, хора за шопинг скапелос, рачно изработени накити за скапелос, детска облека за скапелос

СКОПЕЛОС КАЛИМЕРА

Калимера е уникатна продавница во Скопелос која нуди облека за жени и деца, како и подароци и накит. Калимера Продавница Скопелос е во Скопелос Хора, на живописна патека, спроти црквата Агиос Николаос.

Продавница Калимера е уникатна продавница која нуди уникатни парчиња облека, памучни фустани за жени и деца и рачно изработени парчиња накит. Во оваа неверојатна продавница, во Скопелос Хора, има разновидност на уникатна облека, како комбинезони, рачно изработени памучни фустани за жени и девојчиња, летни фустани, шарени шалови, здолништа, шорцеви и многу други.

Покрај тоа, освен прекрасната облека, Калимера нуди разновиден рачно изработен накит.

Значи, ако сакате да купувате сувенири или сакате да ја збогатите вашата гардероба, ова е вашето место! Посета Продавница за Калимера in Место град Скопје да го направите вашиот шопинг !!!

Сопствениците на ова пријатно место ќе ги обезбедат и сите потребни информации за незаборавен одмор на овој прекрасен остров. Бидејќи тие не само што имаат одличен вкус, туку се и многу iteубезни и пријателски расположени.

продавница за калимера, скапелос, продавница за облека, продавница за подароци во скапелос, хора за шопинг скапелос, рачно изработени накити за скапелос, детска облека за скапелос

 

 

Други јазици

Скопелос 370 03 GR
Добиете насоки
Booking.com

Skopelos.com - Напишувајќи QR код

Калимера

Испратете го вашиот бизнис БЕСПЛАТНО

Дали сте сопственик на деловна активност? Поднесете го вашиот бизнис за БЕСПЛАТНО ТУКА. Бидете сигурни дека вашите информации се ажурирани.