Катодон-кафе-храна

Кафе-храната Катодон работи во Скопелос Хора, веднаш до поштата, нуди разновидни ароматични кафиња и вкусни деликатеси.
Мобилен телефон: + 30 6946051979

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

Кафе Катодон скапелос, катодон храна скопје, кафе во скопје, храна во Скопелос, кафуле катодон, Хора Скопелос, град, Северни Споради, Грција.

КАФОН КАТОДОН ХРАНА

СКОПЕЛОС Кафеани

Скопелос кафето Катодон беше отворено во јуни 2018 година, каде што беше инаугурирана продавницата. катодон храна скопелос се наоѓа на прометна улица во Хора Скопелос веднаш до Продавницата за ветришта и поштата.

Понатаму, кафето „Катодон“ нуди различни ароматични кафиња и различни вкусни закуски. Како што се печење пити, секако познатото Пита со сирење од Скопелос, колачи, свежи сендвичи, кроасани и многу повеќе деликатеси.

Кафето „Катодон“ има многу убав украс и им овозможува на гостите пријатна атмосфера. Услугата е брза и исклучително пријателска. Всушност, има толку пријателска атмосфера каде што, посетителот веднаш ќе се чувствува како дома.

Кафулето секогаш работи врз основа на одличен квалитет, најдобар вкус и непосредна, но правилна услуга.

Покрај тоа, на Катодон услуги за снабдување со кафе „скапелос“. Останува отворен цел ден. Кафулето работи и во летниот и во зимскиот период на островот Скопелос.

Кафулето Катодон- храна е близу до Панагица од Пиргос. Уживајте во вашиот храна или кафе во продавницата или однесете го. Потоа продолжете го денот со качување по скалите до Панагица од Пиргос. Оваа прекрасна црква е една од заштитените знаци на Скопелос.

Всушност, во традиционалната кора на Скопелос има многу места за посета. Како и да е, Скопелос Хора има официјален наслов на традиционалната населба. Особено заради куќната архитектура.

Можете исто така да ја посетите музеи на Скопелос. На фолклорен музеј на Скопелос, палатата Павлос Нирвана како и Куќата Вакраца.

Згора на тоа, појадувајте се во кафулето Катодон, а потоа продолжете го денот со посета на прекрасното плажи на островот Скопелос. Некои убави плажи да се посети се Стафилос, Веланио, АгнонтасLimnonariПанормос Милан   Костен.

 

Други јазици

Дулиду
Скопелос 370 03 GR
Добиете насоки
Booking.com