Кафе и емпориум на ИЕЕА на Ко & Рита

Свежа идеја во срцето на Скопелос Хора, имајте рачно изработена ликер додека избирате нов фустан за купување
? hl = en

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

идејно кафе скупело, емпориум кафе скупело, продавница за облека скепели, ко и рита скопели, шопинг скопли

ИДЕА кафе и емпориум на Ko & Рита

 

Свежа нова идеја во срцето на Скопелос Хора, каде што можете да имате рачно изработен ликер при изборот на нов фустан за купување. Пријатно место со рачно изработени деликатеси, специјални додатоци и воздушна облека направена од убов.

Новата продавница за облека скопје е во областа Агиос Михаил, во Скопелос Хора. Всушност, тоа не е само трговска продавница. Дали нешто многу повеќе. Тоа е оригинална идеја која се оствари со многу loveубов од сопствениците.

На идеално кафе скупели можете да имате асо кафе, топло чоколадо, рачно изработени ликери и вкусни домашни деликатеси. Од ликерите не заборавајте да го пробате мандаринот со рум и вишна. Сите јадења се исто така исклучителни.

Облеката и додатоците се внимателно избрани од г-ѓа Рита и нејзината ќерка Константина. (Сопствениците на оваа нова продавница за концепти). Постојат рачно изработени накит, свилени ткаенини, егзотични фустани и многу специјални додатоци.

Понатаму, кај емпориум кафе скопје има многу ноќи изненадувања. Како одлична вечер со рачно изработени суши, пријателите со музички инструменти создаваат незаборавна музичка ноќ и други тематски настани.

Идејата и емпориум кафе скопје се наоѓа во зачудувачки живописен улица. Можете лесно да седите на една од перниците и да уживате во утринското кафе, вашето попладневно кафе или вечер пијат. Во исто време, погледнете ја прекрасната колекција облека и додатоци за да купите нешто ново на вашиот одмор.

Продавницата за облека, скопје, кафе и емпориум ИДЕА на Ко & Рита, е отворена во зима и лето. Друг шокантен производ што ќе го најдете овде е спатоладо. масло изработено од спатоксорто или балзам. Во Скопело има многу лековити ароматични билки. Во идејата за кафе тие собираат билки и подготвуваат парфеми, сирупи, ликери и многу повеќе.

 

 

 

Други јазици

Booking.com

Skopelos.com - Напишувајќи QR код

ИДЕА кафе и емпориум на Ko & Рита

Испратете го вашиот бизнис БЕСПЛАТНО

Дали сте сопственик на деловна активност? Поднесете го вашиот бизнис за БЕСПЛАТНО ТУКА. Бидете сигурни дека вашите информации се ажурирани.