Корисни телефонски броеви на локалните власти

Локалните власти и корисни телефонски броеви на островот Скопелос

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

Локалните власти на Скопелос, корисни бројки на Скопелос, Скопелос Таунхал, Пристаниште Скопелос орган, противпожарна служба Скопелос, полиција во општина Скопелос

Корисни броеви:

 

Полиција (полициска станица на Skopelos): + 30 2424022235

Општина Полицијата: + 30 2424350116, + 30 2424350120

Пристаниште Скопелос Орган: + 30 2424022180

Пристаниште Скопелос Економски оддел: + 30 2424022864

Противпожарната служба на Skopelos: + 30 2424024199, + 30 2424023090

Шумарство услуги:  + 30 2424022202

Скопелос Таунхол:  + 30 2424350101, + 30 2424022205

Центар за услуги на граѓани (КЕП) Скопелос:  + 30 2424029064

Сјај за Центарот за услуги на граѓаните (КЕП) +30 2424034480

Хотелиери асоцијација .: + 30 2424023210

Соби за да Здружение:+ 30 2424024567

Телефонски грешки OTE: 121

Електрични дефекти ДЕИ: + 30 2424022206

Други јазици

Скопелос GR
Добиете насоки
Booking.com